вторник, 23 февраля 2016 г.

Lékové formy, druhy drog

Předepisující lékaři si mohou být v různých formách. K dispozici jsou pevné, kapalné, měkké drogy a injekce. Stejný léky mohou být připraveny v různých formách.

Pro kapalné dávkové formy zahrnují roztoky, extrakty, čaje, tinktury, extrakty, lektvary, hlen, emulze a suspenze.

Roztoky se připravují smícháním tuhé nebo kapalné farmaceuticky účinné látky s kapalinou. Nejčastěji se používá jako rozpouštědlo, destilované vody, v některých případech - ethanol, glycerol, kapalné oleje (vazelína, olivový, broskev, slunečnice). Roztoky by měly být transparentní a zbavený suspendované částice nebo kalů. Se berou orálně nebo aplikovány lokálně (pro pleťové vody, ústní vody nosní instilaci, jako oční kapky a podobně. D.). Řešení pro vnitřní použití naměřené příbory, dezert nebo lžičky, šálky a stupňovaných (kádinky). Některá řešení, jako jsou ty, které obsahují toxické a silné léčivé látky, kterým byl podáván kapičky. To platí také pro řešení, určené pro podání do nosu nebo aplikované jako oční kapky.

Yashtimadhu cena v lékárně
Yashtimadhu
Yashtimadhu cena v lékárně
Yashtimadhu prodej bez lékařského předpisu
Jak koupit floxin
Floxin
Floxin cena v lékárně
Floxin Prodej Bez Předpisu
Kde koupit aygestin bez předpisu
Aygestin
Aygestin Prodej Bez Předpisu
Aygestin koupit levně
Seromycin Prodej Bez Předpisu
Seromycin
Seromycin koupit levně
Seromycin prodej bez lékařského předpisu
Jak koupit reminyl
Reminyl
Kde koupit reminyl bez předpisu
Reminyl cena v lékárně
Kde koupit minipress bez předpisu
Minipress
Kde koupit minipress bez předpisu
Minipress koupit levně
Kde koupit top avana bez předpisu
Top avana
Jak koupit top avana
Top avana koupit levně
Lasix koupit levně
Emulze - léková forma, která není rozpustná v kapalné vodě (mastné oleje, balzámy) jsou zavěšeny jako malé částice. Je homogenní, neprůhledná kapalina, která vypadá jako mléko. Emulze se obvykle předepisuje léky, které mají nepříjemnou chuť a dráždivý účinek na sliznice. nerozpustné složky obsažené v emulzích se zabránilo výskytu těchto nežádoucích vlastností. Emulze jsou nestabilní, oni jsou obvykle předepsán po dobu 3-4 dnů a nechat label "Před použitím protřepat", "Store na chladném místě."

Suspenze (kal) - jemně drcený léčivé látky (ve formě pevných částic) v suspenzi v tekutině (voda, rostlinný olej, glycerin). Suspenze se připravují v případech, kdy je léčivá látka je v podstatě nerozpustná v kapalině nebo požadované množství léčiva překročí rozpustnost. Před použitím je důkladně protřepe.

Lék s názvem směs léčivých látek, které jsou rozpuštěny nebo suspendovány v jedné cestě nebo jinou kapalinou. Sirupy nebo elixíry mohou obsahovat infuze, odvary, tinktury, extrakty, emulze, rozpustné a nerozpustné prášky. Přiřazení ústní, někdy i vnější použití. Určené pro perorální léky vydávaných stejným způsobem jako roztoky (viz. Výše). Léky s nerozpustných nebo špatně rozpustných látek je před použitím protřepat. Léky, které zahrnují tinktury, odvary a emulze, Skladujte na chladném místě.
Lasix
Lasix prodej bez lékařského předpisu
Lasix Prodej Bez Předpisu
Ticlid koupit levně
Ticlid
Jak koupit ticlid
Ticlid koupit levně
Sinemet cr cena v lékárně
Sinemet cr
Kde koupit sinemet cr bez předpisu
Sinemet cr prodej bez lékařského předpisu
Vpxl cena v lékárně
Vpxl
Vpxl koupit levně
Jak koupit vpxl
Kde koupit plendil bez předpisu
Plendil
Kde koupit plendil bez předpisu
Plendil cena v lékárně
Brand levitra Prodej Bez Předpisu
Brand levitra
Brand levitra Prodej Bez Předpisu
Kde koupit brand levitra bez předpisu
Lopid koupit levně
Lopid
Lopid koupit levně
Lopid cena v lékárně
Trecator-sc prodej bez lékařského předpisu
Trecator-sc
Jak koupit trecator-sc
Trecator-sc prodej bez lékařského předpisu
Duricef prodej bez lékařského předpisu
Duricef
Duricef koupit levně
Kde koupit duricef bez předpisu
Kde koupit aventyl bez předpisu
Aventyl
Aventyl cena v lékárně
Aventyl prodej bez lékařského předpisu
Jak koupit anafranil sr
Anafranil sr
Anafranil sr prodej bez lékařského předpisu
Anafranil sr Prodej Bez Předpisu
Rheumatrex Prodej Bez Předpisu
Rheumatrex
Kde koupit rheumatrex bez předpisu
Rheumatrex cena v lékárně
Lamictal dispersible Prodej Bez Předpisu
Lamictal dispersible
Lamictal dispersible Prodej Bez Předpisu
Lamictal dispersible prodej bez lékařského předpisu
Requip koupit levně
Requip
Requip cena v lékárně
Requip cena v lékárně
Serevent inhaler koupit levně
Serevent inhaler
Jak koupit serevent inhaler
Jak koupit serevent inhaler

Nálevy a získané zpracováním bylinné suroviny (listy, kořeny, byliny a podobně. N.) vodou při teplotě 100e C po určitou dobu. Kromě účinných látek, které obsahují neškodné a nemají žádnou hodnotu nečistoty terapeutické nebo štěrkového materiálu (cukry, třísloviny, pigmenty atd.). Infuze a odvary se rychle rozkládají, takže jsou připraveny v lékárnách přímo před vydáním pacientovi a které jsou vypouštěny ve výši vypočtené na recepci po dobu maximálně 3-4 dnů. Doma, uložte na chladném místě. Nálevy a jsou interně, alespoň - pro vnější použití (například pro oplachování). Přijat do tinktur a odvary dávkovaných pro dospělé polévkové lžíce nebo kelímky tříděných pro děti - dezert nebo čajové lžičky.

Tinktura - transparentní, kapalný alkohol, nebo spirtovodnye spirtoefirnye výtažky z rostlinných surovin; jsou vyrobeny bez tepelného zpracování v farmaceutickými společnostmi. Určený zejména pro orální podávání, jsou obvykle dávkovány kapky. Na rozdíl od čaje a odvary jsou odolné léková forma, a mohou být uchovávány po dlouhou dobu. Tinktura skladovat v temnu při pokojové teplotě v dobře uzavřené láhvi. Extrakty se zahustí a výtažky z rostlinných surovin, ale na rozdíl od tinktury mohou mít různou konzistenci. V závislosti na toto rozlišování kapaliny, husté a suché extrakty. Použít extraktů uvnitř. Kapičky kapaliny dávkován, hustý a suchý používají obvykle ve formě jednotlivých pevných lékových forem.

Комментариев нет:

Отправить комментарий